ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: Καταστατική – Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου των εν Αττική Λαγκαδινών αποφάσισε όπως η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου μας για την εκλογή του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου, πραγματοποιηθεί την ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021 στην αίθουσα της Παγγορτυνιακής Ένωσης.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εν Αττική διαμένοντς Λαγκαδινοί οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στον Σύνδεσμό μας μέχρι και την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021.

Το ποσό εγγραφής καθορίστηκε στα 20 ευρώ (μπορούν και διατραπεζικά με την ένδειξη εγγραφής μέλους και την αναγραφή του ονοματεπώνυμου).

Το ίδιο ισχύει και για εκείνους οι οποίοι επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο (όσον αφορά την καταληκτική ημερομηνία λήξης της εγγραφής και το ποσόν που απαιτείται). Επιπροσθέτως οι υποψήφιοι θα πρέπει να συμπληρώσουν το έντυπο υποψηφιότητας στα γραφεία του Συνδέσμου μας, Παναπιστημίου 59.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2921 όπως προβλέπεται από το Καταστατικό.

Καλούμε τους συμπατριώτες συμπατριώτισσες όπως δώσουν δυναμικό παρόν.

Απαραίτητες Διευκρινίσεις:

  1. Σύμφωνα με το νέο Καταστατικό το οποίο εγκρίθηκε από την προ διετίας Γενική Συνέλευση, το Δ.Σ. που θα προκύψει από τις εκλογικές διαδικασίες θα είναι επταμελές και η θητεία του τριετής.
  2. Επειδή τα γραφεία του Συνδέσμου μας, λόγω των τρεχουσών συγκυριών, λειτουργούν εκ περιτροπής, παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να προσέλθουν, να επικοινωνήσουν προηγουμένως με τα μέλη του απερχόμενου Προεδρείου προκειμένου να εξυπηρετηθούν
  3. Ο λογαριασμός της Alpha Bank όπου μπορείτε να ανανεώσετε την εγγραφή σας είναι: GR 415 00 200 200 4721 (απαραίτητη η αναγραφή “Εγγραφή” και το ονοματεπώνυμο)
  4. Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τις οδηγίες του πλέον πρόσφατου ΦΕΚ έναντι του Covid-19 τηρουμένων όλων των μέτρων προστασίας.
  5. Η ώρα έναρξης της Γενικής Συνελεύσεως καθορίστηκε η 10η π.μ.