KREKONIAN RUN 4 – Δηλώσεις συμμετοχής

Ο Σύνδεσμος των εν Αττική Λαγκαδινών, για ακόμη μια χρόνια, διοργανώνει τον 4ο KREKONIAN RUN που θα διεξαχθεί την Κυριακή 20 Αυγούστου 2023 στα Λαγκάδια Αρκαδίας.

Θα πραγματοποιηθούν δύο παράλληλοι αγώνες δρόμου για αθλητές (άνδρες και γυναίκες) αποστάσεων 5.000 (Το Μονοπάτι των Μαστόρων) και 15.000 μέτρων (Αγιοδουλειά).

Ο αγώνας δρόμου 5χιλ, (Το Μονοπάτι των Μαστόρων) θα λάβει χώρα στις 09.45 το πρωί της Κυριακής 20 Αυγούστου 2023 με σημείο εκκίνησης το γήπεδο στην Αγ. Παρασκευή Λαγκαδίων και τερματισμό το Μνημείο του Λαγκαδινού Κτίστη στην είσοδο του οικισμού των Λαγκαδίων. Θα διεξαχθεί επί της Ε. Ο. Τριπόλεως – Πύργου (Όλα ασφαλτο) πάνω στο παλιό μονοπάτι των Λαγκαδινών μαστόρων.

Ο αγώνας 15χιλ, (Η Αγιοδουλειά) θα λάβει χώρα στις 09.30 το πρωί της Κυριακής 20 Αυγούστου 2023 με σημείο εκκίνησης το γήπεδο στην Αγ. Παρασκευή Λαγκαδίων και τερματισμό το Μνημείο του Λαγκαδινού Κτίστη στην είσοδο του οικισμού των Λαγκαδίων. Τα πρώτα 6 χιλ. θα διεξαχθούν επί της Ε. Ο. Τριπόλεως – Πύργου, τα επόμενα 6χιλ. στο βουνό πάνω ακριβώς από το χωριό σε αγροτικό ασφάλτινο δρόμο ( εκ των οπαίων 2 χιλ. χωματόδρομο) και τα υπόλοιπα 3χιλ στο παλιό μονοπάτι των Λαγκαδινών μαστόρων. Θα υπάρχουν 4 σημεία υδροδοσίας.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν δρομείς ηλικίας άνω των 16 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό.

Για δήλωση συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες πατήστε το παρακάτω κουμπί: