Πρόσκληση – Φόρος τιμής στον Λαγκαδινό μπουρλοτιέρη Ιωάννη Θεοφιλόπουλο

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου των εν Αττική Λαγκαδινών σας καλεί,την ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ (στις 11 το πρωί) στην πλατεία Αγγ. Σικελιανου (στάση Κανάρια) στην Ηλιούπολη, να τιμήσουμε τον Λαγκαδινό αγωνιστή του 1821, της θάλασσας και της στεριάς, Ιωάννη Θεοφιλόπουλο (Καραβόγιαννη), μαζί με όλους τους φορείς που έχουν ήδη ανταποκριθεί στο κάλεσμα μας.

Θα παραστούν, εκπρόσωποι του Δήμου Ηλιούπολης, εκπρόσωποι της Ο.Λ.Σ.Α. (Ομοσπονδία Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής, ο Σύλλογος Αρκάδων Ηλιούπολης, μέλη του Δ.Σ. του μουσείου Εθνικής Αντίστασης της περιοχής, ο Σύλλογος Αρμενίων Μεσσηνίας και ο Σύλλογος Μεσοτοπιτων. Με παραδοσιακές φορεσιές, χορούς και τραγούδια από τους Συλλόγους, θα ολοκληρωθεί η τιμητικη-επετειακη εκδήλωση του Συνδέσμου μας.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί όλους τους φορείς και πατριωτικούς Συλλόγους που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση μας,και βεβαίως το μέλος και συμπατριώτη μας, κο. Περικλή Καπετανοπουλο ο οποίος σε άριστη συνεργασία με τον Σύνδεσμο μας εργάστηκε άοκνα για την άρτια υλοποίηση αυτής της εκδήλωσης μνήμης και τιμής.

Αφήστε μια απάντηση