3ο Krekonian Run στα Λαγκάδια – Δηλώσεις συμμετοχής

Μετά από 2 χρόνια αποχής λόγω της πανδημίας που βίωσε η χώρα μας, το Δ.Σ. του Συνδέσμου των εν Αττική Λαγκαδινών αποφάσισε, τηρώντας όλα τα ισχύοντα εκείνη την περίοδο υγειονομικά πρωτόκολλα για τον κορονοϊό, να πραγματοποιιήσει το καλοκαίρι για 3η χρονιά τον επιτυχημένο αγώνα δρόμου ΚΡΕΚΟΝΙΑΝ 3 στα Λαγκάδια.

Συγκεκριμένα αποφαστίστηκε την Κυριακή 7 Αυγούστου 2022 να πραγματοποιηθούν δύο παράλληλοι αγώνες δρόμου για αθλητές (άνδρες και γυναίκες) αποστάσεων 5.000 (Το μονοπάτι των Μαστόρων) και 10.000 μέτρων (Αγιοδουλειά).

Η πρώτη διαδρομή θα λάβει χώρα στις 10.00 το πρωί της Κυριακής 7 Αυγούστου 2022 με σημείο εκκίνησης το γήπεδο στην Αγ. Παρασκευή Λαγκαδίων και τερματισμό το Μνημείο του Λαγκαδινού Κτίστη στην είσοδο του οικισμού των Λαγκαδίων. Θα διεξαχθεί επί της Ε. Ο. Τριπόλεως – Πύργου (Όλα ασφαλτο) πάνω στο παλιό μονοπάτι των Λαγκαδινών μαστόρων.

Ο αγώνας trail 11χιλ, (Αγιοδουλειά) θα λάβει χώρα στις 09.45 το πρωί της Κυριακής 7 Αυγούστου 2022 με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το Μνημείο του Λαγκαδινού Κτίστη στην είσοδο του οικισμού των Λαγκαδίων. Το πρώτο χιλ. θα διεξαχθεί επί της Ε. Ο. Τριπόλεως – Πύργου, τα επόμενα 6χιλ. στο βουνό πάνω ακριβώς από το χωριό και τα υπόλοιπα στο παλιό μονοπάτι των Λαγκαδινών μαστόρων.

Για την καλύτερη οργάνωση του αγώνα και για να προσφέρουμε στους δρομείς την καλύτερη φροντίδα οι θέσεις συμμετοχής θα είναι **ΜΟΝΟ 300**

Όσοι επιθυμούν μετακίνηση από την Αθήνα ( Συνταγμα στα MacDonald’s  και Ομονοια στον Hondo) προς Λαγκάδια Αρκαδίας και επιστροφή το απόγευμα της ίδιας μέρας θα χρειαστεί να το δηλώσουν στην φόρμα συμμετοχής με επιπλέον κόστος 5€.
Επειδή θα διατεθεί μόνο ένα λεωφορείο οι θέσεις θα είναι περιορισμένες και θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας βάση ημερομηνίας υποβολής της φόρμας συμμετοχής στον αγώνα.